DE WONDERBAARLIJKE KRACHT VAN FYTOPLANKTON

FDA CLASSIFICATIE 1: HOOGSTE QUOTERING EN KWALITEITSNORM. GECONTROLEERD DOOR DE STRENGE AUDIT VAN DE AMERIKAANSE FOOD & DRUG ADMINISTRATION. HOOGSTE TOP KWALITEIT. 


POWERSTRIPS NEW ARRIVAL

Powerstrips zijn een FDA-goedgekeurd klasse 1 medical Device op 100% natuurlijke basis van Rode Koreaanse Ginseng, Geranium, Capsaïcine en uiteraard Marine Fytoplankton. Deze ingrediënten bevatten alle essentiële aminozuren die het lichaam zelf niet kan aanmaken. De mineralen en vitamines die de pleister ook bevat zijn bovendien zeer gezond en heilzaam voor de huid. De opvallende werking van Geranium heeft de eigenschap om warmte te breken in onderdelen. Het is de lange golf component die uiterst gunstig is voor pijnbestrijding en zorgt in combinatie met het natuurlijke bestanddeel capsaïcine voor een gezonde, natuurlijke en directe pijnverlichting. U brengt de pleister direct op de huid aan. De pleister gaat tot 48 uur mee. Minimumkuur van 1 week = 3 pleisters. Normaal pakket telt 10 pleisters. Let wel! De pleisters moeten bewaard worden in de speciaal voorziene verpakking.

90,00 €

  • 0,25 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

BEAUTYSTRIPS (SYSTEM (BEAUTY MASK + SERUM KUUR)

Elke keer als u het masker gebruikt doet u iets lief voor uzelf. Het masker en de serums steken er boven uit in tijden van koude massaproductie.  Uw huid voelt zacht, glad en ziet er mooi en jong uit. U gebruikt het masker 1 keer gedurende 15 minuten en vervolgens 7 tot 14 dagen het serum. Alles zit in 1 prachtige verpakking. Niet alleen gezond voor de huid, maar ook prachtig als geschenk. Werkelijk een mooi geschenk om te geven of te krijgen. (U kan deze behandeling ook boeken in La Maison Pure in combinatie mat een zalige relaxerende gelaatsmassage.) 
Voordelen van de volledige kuur: 
- een steviger, jonger uitziende huid
- verzacht de huis en de poriëngrootte
- beschermt tegen vrije radicalen met meerdere ant-oxidanten voor en gezond uitziende huis

- beschermt tegen toekomstige schade van UV stralen

- reduceert zichtbaar rimpels, ouderdomsvlekken en verslapping. 

Zowel geschikt voor dames als heren! 

Vele mensen krijgen de vraag of ze een facelift hadden ondergaan na het gebruik van het masker en de volledige serumkuur. Een absolute aanrader en topper dus! 

120,00 €

  • 0,25 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

SolarStrips (orale inname geconcentreerde fytoplankton) Terug verkrijgbaar! Wachtlijst. Reservatie noodzakelijk!

Smelt op de tong, energiek gezond! 

Elke solarstrip bevat 37,5 mg geconcentreerde Marine Fytoplankton, de meest essentiële voedselbron op aarde. Marine Fytoplankton bevat alle aminozuren, sporenelementen, vitamines, essentiële vetzuren, fosfolipides, en antioxidanten die het lichaam nodig heeft om een optimale gezondheid te garanderen. Het geheim van de mondstrips is het gepatenteerd proces om de silica celwanden van Marine Fytoplankton te breken zonder gebruik van warmte, bevriezing of chemicaliën Hierdoor wordt de essentiële voedingswaarde van de fytoplankton beschikbaar voor menselijke consumptie. De strip lost makkelijk in de mond op en laat een frisse smaak na. Deze orale inname van fytoplankton brengt u een ongeëvenaarde krachtige voedingswaarde boost. Met alle gezondheidsvoordelen van de meest organische voedselbron op aarde. (per pak van 30 stuks) TERUG VERKRIJGBAAR! HOU REKENING MET WACHTLIJST.
SMS 0475/311.488

ABSOLUUT NOODZAKELIJK OM TIJDIG TE BESTELLEN!  
PRE-PAYMENT BE70 0688 9698 7925 omschrijving "SOLAR ORDER" 

150,00 €

  • 0,25 kg


CONTRA INDICATIES - vraag steeds raad aan uw huisarts.