YOGA BOUTIQUE

7/7 open behalve tijdens yogalessen. 
Geef gerust  (en best) vooraf een smsje indien u wenst te weten of de boutique al dan niet open is. 

yoga phone  + 32 475 - 311 . 488
secretariaat  + 32 (0)9 - 330 .3000 
----

B.PURE Yoga Boutique biedt een prachtige collectie van warme geschenken, voor lichaam, geest, spirit in een warme, aangename, uitnodigende sfeer. Een zeer mooie verzorgde boutique voor wie houdt van kwaliteit, organische natuurproducten, eerlijke handel, fair trade.

Onze missie is u een een zeer ruime variëteit van producten en diensten te bieden om u te helpen een gezond, gelukkig en evenwichtig leven te leiden. 
 

Vanuit ons hele hart vertrouwen we op de herkomst, de echtheid en de kwaliteit van de producten die we aanbieden. Daarom dat onze boutique ook FDA Medical Device Class 1 producten in haar assortiment kan opnemen. Na vele jaren staat La Maison Pure gekend als een gevestigde waarde voor deskundigheid en voortreffelijke betrouwbaarheid.  

Elk item is onder toeziend oog "hand-geslecteerd" om ons cliënteel de beste kwaliteit te bieden. De meeste items zijn fair trade en handgemaakt. We dragen eerlijke handel hoog in het vaandel en ondersteunen daarom met onze boutique vele goede doelen wereldwijd. Onze producten zijn niet getest op dieren, zijn natuurlijk, ecologisch en er komt zeker geen kinderarbeid aan te pas.  (Dan wel het tegendeel: wij ondersteunen kinderen in binnen- en buitenland, alsook een weeshuis in NEPAL en slagen erin, samen met het leger, vele weeskinderen in een veilige omgeving te plaatsen, weg van het gevaar waar ze door buitenlandse bendes worden ontvoerd en in verkeerde criminele milieus terechtkomen.) 
---
De eigen B.PURE yoga collectie draagt het garantielabel van 100% fair trade en 100% ecologisch, bio-afbreekbaar. Op deze manier vinden we het verantwoord om producten te verkopen, wetende dat we hiermee wereldwijde good-will organisaties kunnen ondersteunen. Heel wat producten uit onze boutique kopen we rechtstreeks aan bij authentieke, artisanale producenten overal ter wereld. Van Tibet, Bhutan, Nepal tot Noord- en  Zuid Amerika etc.. Uiteraard vergeten we onze eigen cultuur niet en bieden we tevens natuurproducten uit Europa, maar ook  eigen land, zelf uit eigen huis, aan, handgemaakt. We trachten u een zeldzaam maar mooi en uitgebreid gevarieerd aanbod van origineel artisanaat, verzorging, decoratie en yoga kleding aan te bieden. Zo zijn we de enige boutique in België die de originele (echte) Rudraksha, door monniken gewijde Mala's uit Nepal en Tibet verkoopt, ten voordele van de wederopbouw van Nepal en de hulp aan Tibet.   (hebt u twijfel over de echtheid van een Rudraksha mala, kom gerust langs, Brigitta kan perfect de verschillende soorten, de waarde evalueren, maar ook namaak er zo uithalen, wat voor u wellicht niet zichtbaar is). 

 

ER IS IETS VOOR IEDEREEN IN ONZE BOUTIQUE:  

 

 • Yoga-geïnspireerde kunst 
 • Yoga accessories
 • Essential oils (essentiële olie)
 • Handmade jewelry (handgemaakte juwelen, zowel door Brigitta zelf, als uit krachtplaatsen wereldwijd)
 • Yoga sculpturen en beelden
 • Uitzonderlijk thee assortiment
 • Kaarsen (puur organisch. niets schadelijk of  synthetisch van geur +  natuurlijke wax basis) 
 • Handcrafted ceramics
 • Hand-gemaakte ecologische yoga bags, meditatiekussens,.. 
 • Handgemaakte Meditatie Sjaals (organisch, bamboo, sjaals in hennep, sjaals in bio katoen voor zowel dames als heren. Extra duurzaam) 
 • Yoga kledij voor dames, heren en kinderen
 • Yoga boeken
 • Mindful gifts en veel meer! 

 

Wees van harte welkom! Hierbij nodigen we u graag uit ons te bezoeken en ons uitgebreid assortiment van fair trade, eerlijke handel, spiritueel geïnspireerde producten van krachtplaatsen overal ter wereld, te ontdekken. Alle ambachtelijke producten beantwoorden aan de eerlijke handelscriteria.

 

We ont-moeten u graag en vrijblijvend en helpen u zeker bij het vinden van het perfecte geschenk voor uzelf, een vriend, vriendin, geliefde, dierbare. We zijn er in alle bescheidenheid van overtuigd u een prachtige, unieke, wondermooie collectie aan te bieden van handgemaakte items, voor zowel het dagdagelijks leven als voor bijzondere gelegenheden. Bijkomend vindt u zeker ook bijzonderheden voor de inrichting van uw woning, bureel, of uiteraard uw "heilig" yoga plekje.

 

Onze missie is mensen een gevoel van innerlijke vreugde, rust, vrede te bieden, het moment u onze deur opent.

Als u nieuw bent in misschien voor u nog onbekende wereld der Yoga of meditatie, helpen wij u graag met het juiste advies. Bent u reeds een vertrouwde yogi, yogini, dan zal u zeker een fijne selectie vinden van alle yoga essentials,  accessoires en zo veel meer!

 

Onze Yoga Boutique en aansluitend Yoga Instituut organiseert regelmatig in-store events, workshops, kids-days, en Satsang avonden. (SATSANG= psychologie, filosofie en geschiedenis van Yoga) alsook kan u onze docente Brigitta terugvinden op vele nationale en internationale yoga conferenties, yogafestivals, -scholen waar zij regelmatig lesgeeft. Zij is ook Goodwill Ambassadrice en geeft les aan schoolkinderen in het geboortedorp van Boeddha te Lumbini in Nepal.  

Wij hopen u te inspireren tot een mooi gebalanceerde, evenwichtige, gezonde en vredevolle "mind- & lifestyle".  

 

OUR YOGA BOUTIQUE WAS CREATED WITH THE FOLLOWING GOALS IN MIND: 

 • VISION: 
  To make the world a better place by offering ethically-sourced products from all over the world that inspire people to live healthy, balanced lives.
 • MISSION:
  To offer inspirational products and services that help people to nourish their mind, body and soul.
 • CORE VALUES: 
  Community. Kindness. Gratitude. Balance. Health and Wellness.