Yoga & ayurveda zijn Pure & Natural. Elkaars hulpwetenschappen. Yoga is het spirituele aspect van de ayurveda, ayurveda de therapeutische branche van yoga. Oorspronkelijk waren het geen afzonderlijke disciplines, maar vormden ze samen een compleet systeem van menselijke ontwikkeling om tot waarachtig bewustzijn te komen.

Zoekt u optimale rust, wees dan van harte welkom in B.PURE/LA MAISON PURE te Astene, vlot bereikbaar, en eens binnen komt u in een oase van rust, stilte en sereniteit... Een plaats waar haast niet bestaat, waar u kan herbronnen op holistische wijze, voor een optimaal geestelijk en lichamelijk welzijn. La Maison Pure biedt mensen van alle niveaus hulp voor het creëren van een gezond leven, innerlijke vrede en uiterlijk stralen. 

La Maison Pure ligt bijzonder centraal, dichtbij alle invalswegen, met ruime parkeergelegenheid voor de deur.  
Het instituut geeft traditioneel yoga onderricht waarbij de opvolging van elke deelnemer belangrijk is. Individuele yogasessies zijn op afspraak. Groepslessen enkel via voorafgaande inschrijving.

 

Wij aanvaarden geen inschrijvingen wanneer wij uw volledige ID en/of noodzakelijke persoonlijke informatie niet of onvoldoende kennen. Enkel met voldoende informatie kunnen we u juist begeleiden naar DAT wat voor u belangrijk is. 


Yogische groet, 

Brigitta Callens

Yoga Docent, Life-& Mindstyle Coach

---