ZAALVERHUUR - LA MAISON PURE

De prachtige hall is een uniek staaltje minimalistische architectuur, met zicht op een adembenemende aangelegde Japanse tuin met vijver en Koi’s.

De witte hall heeft enorm hoge vensters van 3 meter, dewelke enorm veel ruimte en licht bieden. De hall beschikt over een prachtige parketvloer.
 
Bijkomstig een glazen hall-kleedruimte/toilet met sfeervolle wandverlichting. Er is plaats voor ongeveer 15 mensen tijdens yoga/bewegingsworkshops. Als u de ruimte wenst te huren voor lezingen, cursussen of andere workshops kunnen er uiteraard meer mensen aanwezig zijn, een 30-tal, om comfortabel te zitten. (er zijn geen stoelen toegelaten, enkel zitkussens)

 

Het schuifvenster met zicht op de japanse tuin kan gemakkelijk opengemaakt worden en brengt het buiten-gevoel naar binnen op warme dagen en er is voorziening van thermostaat elektrische verwarming of infrarood verwarming voor de koude dagen of hot-yoga.

Er is voorziening van yogamatten, blokken, riems, feet-up, full elektronische massagetafel,  spirituele boeken, alsook een zeer hoge witte wand voor projector. (wij beschikken over de excellente HD OPTIMA GT1070 XE (HDMI, Full 3D, USB,  ) Alsook is er voorziening van Harman Cardon geluidsinstallatie-Box met aansluiting voor mp3/iphone etc

De zaal kan verduisterd worden via elektrische "screens", eenvoudig te bedienen via schakelaar.  

Wenst u meer te weten over het huren van onze hall of de praktijkruimte, scroll dan even verder of maak een afspraak om de ruimten te komen bezichtigen. 

 

Tarieven verhuur LA MAISON PURE - THE HALL/ AYURVEDISCHE BEHANDEL PRAKTIJK 

 

De zaal/praktijk is beschikbaar op dagdelen (zie onder) als er geen groepsles, privélessen, behandelingen of workshops zijn. (zie yoga uurrooster of workshopdata). Best neemt u contact op ter navraag omdat privelessen of sessies niet vermeld staan staan op de website. 

Dagen/Lesruimte/per dagdeel 

Maandag      360€ (uitsluitend dagdeel 1 & 2 zijn mogelijk) 
Dinsdag        360€ (uitsluitend dagdeel 1 & 2 zijn mogelijk)
Woensdag    500€
Donderdag   360€ (uitsluitend dagdeel 1 & 2 zijn mogelijk)

Vrijdag          500€

Zaterdag       500€

Zondag         500€

 

De te huren dagdelen zijn als volgt opgesteld:

Maandag t/m zondag:
dagdeel 1      08.00 – 12.00 uur
dagdeel 2      13.00 – 17.00 uur
dagdeel 3      17.30 – 22.00 uur

 

Alle genoemde tarieven zijn 

 • per dagdeel (zie boven)
 • exclusief BTW 21%
 • excl. materiaal (afhankelijk wat u wenst bij te huren, lees algemene voorwaarden, zie onder)
 • excl. schoonmaakkosten 90€

Algemene voorwaarden huur LA MAISON PURE _ B.PURE

La Maison Pure verhuurt haar ruimten

 • yogahall 
 • praktijkruimte 

 

Op momenten dat er geen lessen/workshops/behandelingen gegeven worden door onze eigen docenten aan derden. Op de site van La Maison Pure kunt u zien welke dagdelen nog niet ingedeeld zijn voor lessen of u kunt contact opnemen.
Contactpersoon is zaakvoerder Mevr. Brigitta Callens, telefoon: 0475-311 488 of 09-330 3000.

 

Alle genoemde tarieven zijn per dagdeel, per ruimte en exclusief 21% BTW voor de ruimte(n) aan de Dorpsstraat 50, 9800 ASTENE (BELGIË)**.

De huurprijs is gebaseerd op docenten/zzp’ers (freelancers) die incidenteel of op contract ruimten willen huren voor lessen/workshops/medische of paramedische behandelingen. 

 

Bedrijven (grotere ondernemingen) betalen een toeslag van 30% op de genoemde prijzen:

 

Een dagdeel bestaat uit 4 uren. De uurprijs is daarmee vastgesteld op 1/4 deel van de afgesproken huurprijs, dit uurtarief geldt als meerprijs bij verlenging van het dagdeel. Indien u alle beschikbare ruimtes, zowel de hall, als de praktijkruimte wenst te huren, dan wordt de huurprijs verdubbeld, minus 15% korting op de volledige huurprijs.

 

Betaling:
De huur dient vooraf via de bank betaald te worden op basis van de factuur die u wordt toegestuurd via mail, post of ter plaatse na meeting. 

 

Indien op regelmatige basis wordt gehuurd, dient de huur per maand, vooraf, betaald te worden. Deze afspraken zullen contractueel bevestigd worden.

 

Annulering:
Voor losse dagdelen, die niet op contractbasis, maar wel schriftelijk, vastgelegd worden, geldt een opzegtermijn van drie weken voorafgaand aan de afgesproken datum. 

 • Tot één week voor de afgesproken datum geldt een boete van 50% van de huurprijs 
 • binnen een week voor de afgesproken datum geldt een boete van 100%. 
 • Deze boete geldt niet als van tevoren schriftelijk andere afspraken vastgelegd zijn.

 

Voor contracthouders geldt een opzegtermijn van 1 maand per kwartaal, dus voor afspraken die gelden 

 • voor 1 jaar wordt een opzegtermijn van 4 maanden gehanteerd, 
 • voor 6 maanden geldt een opzegtermijn van 2 maanden, etc..

  De opzegging moet schriftelijk bevestigd worden. Indien u de ruimte niet meer wenst te gebruiken binnen de afgesproken contractduur geldt de opzegtermijn. Indien wij geen schriftelijke opzegging hebben ontvangen blijft u verantwoordelijk voor de betaling van het gehuurde voor de volledige periode genoemd in het contract.

 

Schoonmaak:
Het gehuurde wordt schoon opgeleverd (90€) en dient weer netjes (o.a. vloer geveegd/stofzuigen, muren zonder afdrukken, vensters gepoetst, spiegelruimte gepoetst ) achtergelaten te worden.

De eind-schoonmaak kan worden verzorgd door het schoonmaakbedrijf van LA MAISON PURE zelf. De kosten hiervoor zijn afhankelijk van welke delen men huurt en hoeveel schoonmaakuren er zijn. 

 

 

Borg:
Aan contracthouders die de ruimte(n) op regelmatige basis huren gedurende een jaar, vragen wij een borg van € 1000,— die, voorafgaand aan de eerste overeengekomen huurdatum, dient te worden overgemaakt op het rekeningnummer van LA MAISON PURE.


Indien u bij ingebruikname van de ruimte(n) spullen aantreft die beschadigd/kapot zijn, dient u dit direct te melden aan de verhuurder. Als er spullen, die in eigendom zijn van LA MAISON PURE, kapot gaan of worden beschadigd tijdens de huurtijd, dient u dit direct te melden aan uw contactpersoon bij LA MAISON PURE. De schade zal in mindering worden gebracht van de borg of, indien de borg ontoereikend is, moeten worden bijbetaald.

 

Huurders die incidenteel gebruik maken van LA MAISON PURE betalen een borg van 500€,— per huurperiode.


Voor alle huurders geldt dat na aangebrachte schade aan ruimte of spullen aanvullende betaling is verplicht tot de hoogte van het volledige schadebedrag in het geval dat het borgbedrag niet afdoende is om de schade te dekken die is ontstaan tijdens de huur. In het geval dat de schade niet wordt gemeld, zal achteraf een factuur worden gestuurd aan de huurder met de verplichting om de aangebrachte schade te voldoen.

 

Sleutels
Het is niet mogelijk te beschikken over sleutels of over alarmcodes.

Alarm
U bent verantwoordelijk voor het alarm. Indien er wordt geprutst met om het even welk alarm of cameratoestel in het instituut wordt een bedrag van 5000€ in rekening gebracht, omdat er in dat geval een extern bedrijf en politionele diensten automatisch ingeschakeld worden om de instelling in veligheid te brengen. Wij zien het aanraken van het alarm of cameradiensten als een absoluut ernstig misdrijf.

 

Het pand mag niet betreden worden buiten de afgesproken dagen/tijden. Indien u toch in de ruimten aanwezig wilt zijn buiten deze afgesproken dagen/tijden dient u dit vooraf aan te vragen. Er zal altijd een verantwoordelijke van LA MAISON PURE aanwezig zijn. 

 

 

Gebruik van spullen van de studio:
Yogamatten, yogamaterialen, kussens, dekentjes etc mogen, indien gewenst, worden gebruikt. De meerprijs hiervoor bedraagt:

- Yogamateriaal:
Prijs overeen te komen, volgens eventueel gebruik van: 

zo’n 20 ecologische yogamatten, eco kurkblock’s, yoga belts, alles ecologisch en top kwaliteit uitvoering, kleur “naturel” wit-beige-zandkleur 

- yoga-feet-up

+100€

- behandeltafel
+ 300€
- OPTIMA BEAMER
+ 300€

- muziekinstallatie Harman Cardon

+ 150€

 

Na gebruik dient u alles netjes en hygiënisch achter te laten. In de hall staan daarvoor probiotische producten en is er ontsmettingsalcohol voorzien voor de tafel, feet-up, yogamatten, belts en blokken, etc 


VERHUUR BIJKEUKEN
+ 500€
Volledige keuken met oven en elektrisch vuur. Tafeltje, aanrecht, kasten met service, glazen, volledig uitgerust met elktrische toestellen, koffiezet, waterkoker, diepvries, koelkast, magnetron,
ook wasmachines en droogkast. Kopjes, bekers, waterkoker, etc  mogen gebruikt worden en weer schoon/afgewassen achtergelaten worden. 

 

Thee, koffie of andere eet- of drinkwaren dienen zelf meegebracht te worden. Indien u een speciale thee wilt gebruiken dan kunnen wij dat voor u voorzien, tegen een meerprijs, alsook kunnen wij catering voorzien, tegen een meerprijs, door u bepaald volgens uw budget.

De kruidenthee-thermoskannen van de eigen docenten mogen niet gebruikt worden omdat de smaak van de thee daarmee aangetast kan worden. Huurders die op contractbasis gebruik maken van de studio kunnen eigen thee/drank of andere kleine benodigdheden in de bijkeuken achterlaten op een nader af te spreken plek.

 

VERHUUR AYURVEDA - PRAKTIJK 
idem prijzen en dagindeling 

Kaarsen/waxinelichten en brandveiligheid:
In verband met veiligheid van u en uw gasten, het net houden en behoud van de ruimten (brandgevaar) mogen er geen bronnen van vuur gebruikt worden. Indien kaarsvet of waxinevet, ondanks het bovenstaande, toch op spullen van de studio of op de vloeren/muren terecht komen, of ons brandalarm en brandblussysteem in actie treedt, wordt de schade op de huurder verhaald. 

 

Bij de voordeur/zijdeur/achterdeur/nooduitgang en in de voorhal hangen brandslangen.

 

De Yogaruimte is te huur voor activiteiten als:

Yoga, Qigong, Tai Chi, Tao, meditatietechnieken, familieopstellingen, spirituele en therapeutische opleidingen, workshops, e.d.. Deze activiteiten moeten overeenkomen met de filosofie van LA MAISON PURE. Dit zal besproken worden tijdens een kennismakingsgesprek.

 

De ruimtes zijn niet geschikt voor:

 • Creatief werk met verf , vuur, of andere materialen die schade kunnen aanrichten aan de zaal.
 • feestjes
 • niet-serene activiteiten die de rust en de energie verstoren 
 • erotiek absoluut verboden in ons centrum

 

Vermelding op site en agenda:

De leraren en therapeuten kunnen, indien gewenst, vermeld worden op de website van LA MAISON PURE en de cursusactiviteiten (indien gewenst) komen in het agenda op de site (met uitzondering van activiteiten die niet passen binnen het eigen concept/uitstraling van de studio of activiteiten die losstaan van het programma van de studio. 

 

Huurder is ten alle tijde zelf verantwoordlijk voor de werving van zijn/haar cliënteel. 

In overleg kunnen folders op de daarvoor bestemde plek(ken) neergelegd worden.

 

• Onze prijzen gelden voor het lopende kalenderjaar en worden jaarlijks opnieuw vastgesteld. Aan de bovenstaande huurprijzen en voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.  Het is mogelijk dat tijdens het lopende jaar prijzen en voorwaarden aangepast/aangescherpt kunnen worden.

 

• Extra: Indien LA MAISON PURE de bedrijfsuitvoering om welke reden dan ook moet stopzetten, om welke redenen dan ook, kan de huurder geen derving van inkomsten eisen aan verhuurder, uit zakelijk of privé vermogen. 

 

LA MAISON PURE behoudt zich het recht om de afspraken/contract per direct te beëindigen indien huurder zich misdraagt ten aanzien van andere mensen/huurders in het pand/of ten aanzien van het gebruik van het pand zelf.